Tematski programi poslovnog jezika

Engleski jezik je jedan od najvažnijih svjetskih jezika u poslovanju i njegovo aktivno znanje je nužno za kvalitetno i suvereno snalaženje i napredovanje u poslovnom svijetu.

Imajući to u vidu nudimo programe namijenjene za osvježavanje i održavanje jezika te usavršavanje raznih jezičnih vještina. Program se provodi na način da se u interakciji s drugim polaznicima simuliraju pojedine poslovne situacije i pritom primjenjuju nova ili stara znanja. Također se stvara okruženje koje ima za cilj podići razinu znanja i samopouzdanja u korištenju poslovnog jezika. Svakim susretom proširuje se vokabular, usvajaju fraze i gramatičke strukture potrebne u pismenoj i usmenoj poslovnoj komunikaciji. Odabir sadržaja i dinamika određeni su na temelju potreba polaznika. Prednosti pohađanja tematskih programa su fleksibilnost, mogućnost odabira sadržaja i pojedinih tipova vježbi, stjecanje sigurnosti u svakodnevnoj i poslovnoj komunikaciji i kontinuirani rad na jeziku kroz konverzaciju.

Tematske cjeline programa obuhvaćaju tipične elemente poslovne komunikacije kao što su: poslovni sastanci, telefonski razgovori, neformalno druženje s poslovnim partnerima, poslovni dopisi, prezentacije, pregovaranje i sl.

Iz ponude izdvajamo sljedeće tematske programe:

Introduction to International Legal English

Professional English in Use in Law / Engineering / Finance

Financial English

English for the Oil Industry

English for Engineering

English for the Energy Industry

English for Accounting

English for Socialising

English for Meetings

English for Presentations

English for Emails

Naglašamo da slične tematske tečajeve prilagođene potrebama polaznika nudimo i za njemački, ruski, francuski, španjolski i talijanski jezik.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *