Tko smo mi i reference

Društvo WISPRA d.o.o. za tečajeve stranih jezika i prevođenje osnovano je 1994. godine od kada uspješno posluje i stiče veliki broj referenci.

Tečajeve održavamo u našim suvremeno opremljenim prostorima smještenim na Vrbiku ili u prostorima naručitelja.

Članovi tima WISPRA su motivirani profesor/ice sa visokom stručnom spremom, koji se kontinuirano profesionalno usavršavaju u zemlji i inozemstvu.

Korisnici naših usluga

  • RIMAC-AUTOMOBILI
  • POLLEO
  • ODVJETNIČKI UREDI
  • PROFIGLOTA
  • VESKI
  • PETRIĆ d.o.o.

Članovi tima

Svi naši predavači imaju visoku sveučilišnu razinu obrazovanja i prate suvremene trendove u podučavanju jezika. Struktura nastavnog kadra osigurava visoku kvalitetu nastave, a visoka stručnost i suvremenost nastave naših predavača održava se neprestanim usavršavanjem u struci u zemlji i inozemstvu. Svi naši profesori se redovito obučavaju na in-house treninzima kao i na stručnim seminarima i radionicama.

Budi dio Wispra tima

Ukoliko ste zainteresirani za podučavanje ili prevođenje, slobodno nam pošaljite svoj životopis i mi ćemo vas kontaktirati ukoliko imamo trenutnu potrebu za novim kadrom. Wispra d.o.o. je zainteresirana za svaki oblik suradnje, bilo za tečajeve kao i za prevođenje.

Pri odabiru naših profesora, uzimamo u obzir diplomirane profesore te profesore pred kraj studija koji prolaze naše radionice kako bi kvalitetno mogli obavljati posao predavača u našoj školi.

Svoje životopise isključivo u formatu http://europass.cedefop.europa.eu/ možete poslati na mail: wispra@wispra.hr